Nyhet!

Nu är det klart vi åker till Guandelope i Karibien  den 16 November 2018

Vi kommer att resa till  Langley Resort Fort Royal som är en välbevarad västindisk pärla precis vid det Karibiska havet. Här får du uppleva härliga Västindien med långa paradisstränder och magnifik natur.

Alla kan vara med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är vältränad eller nybliven motionär så vet vi att du kommer hitta något som passar just dig på vår resa. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet när du kommer hem.
På vår träningsresa fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro. Träningsresan är för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern

Gillar du en aktiv ledighet så är denna träningsresa perfekt för dig. Du får 13 dagar med träning, yoga, sol, utflykter och underbar mat. Vi kommer även att ha vandringsturer då Guandelope har många fina vandringsleder. Du kanske vill se resan som en kickstart för att komma igång med din träning eller prova på nya träningsformer. Vill man kanske utmana sig och se hur mycket man kan prestera så finns vi här för att ge det lilla extra. Det kommer att vara instruktörer från oss från Active som åker med och kan stötta och ge dig det just du vill ha.

Vi erbjuder aktiviteterna och du väljer. Vi har en härlig mix av kondition, vattenträning yoga och styrka. En dag kanske du är med på flera olika pass och en annan dag kanske det räcker med bara ett pass så att du sedan kan njuta av solen, poolen eller stranden, maten och själva ledigheten.
 

SNABBFAKTA

TRÄNING

  • 2-3 pass om dagen
    • Du väljer själv hur mycket eller lite du vill träna
    • Funktionellträning, Yoga/stertch, vandring, core, cirkelträning,

BOENDE & MAT

  • Boende på Langley Resort Almirida Bay
    • Frukost och trerätters middag ingår
  • Flygresa och transfer ingår

                     

 

PRISINFORMATION 2 veckor 2  personer

BUN bungalow med utsikt över trädgården            33 700 SEK    ( 16 850)

BUN/S bungalow med havutsikt                                35 700  SEK   ( 17 850)

BUN/SS blogalow  på stranden med havsutsikt       39 400 SEK   (19 700)          

PRISINFORMATION 2 veckor 1 person

BUN bungalow med utsikt över trädgården            19 750 SEK  

BUN/S bungalow med havutsikt                                20 750 SEK 

BUN/SS blogalow  på stranden med havsutsikt       22 400 SEK            

 

PRISINFORMATION 1 veckA

Det kommer finnas möjlighet att även resa en vecka men då reser man reguljärt och dessa flygtider och priser har vi ännu inte. Finns det intresse av en vecka så maila catrine@active-landvetter.se. Räkna med att priser för en vecka ligger ca 2000-3000 lägre en vecka.

 

Tillägg: Pris 2 800:- All inclusive: Lunch serveras som buffé eller från á la carte-menyn. Middagsbuffè med sallad, pasta och grillat. Det finns både kött och fisk vid grillen. Till lunch och middag ingår öl/ utvalda viner/juice och vatten. I strandbaren kan du välja mellan lokala drinkar, viner, öl, juice, läsk, kaffe och vatten mellan 10:00 och 24:00. Efter 16:00 får du en snack till drycken och barnen får en glass. Barnklubben Langley wavebreakers, vattensports utrustning (ej motordrivna) samt aktiviteter på plats såsom tennis, beachvolleyboll etc. det ingår i All inclusive. 

 

 

Avbeställnings skydd 250 sek/ person

Gäller vid:

1/ Om du eller nära anhörig blir sjuk och ni inte kände till sjukdomen då resan bokades.

2/ Om du avbeställer så fort du eller nära anhörig blivit sjuk. Om du vill chansa på att bli frisk gör du det på egen risk. Sjukdom eller skada måste kunna styrkas med ett giltigt läkarintyg i original (se vidare resevillkoren). Avbokningskostnaden blir då endast en expeditionsavgift. Avbokning utan giltigt skäl enligt ovan gäller regler för avbokning enligt resevillkoren. OBS: Måste läggas till innan första betalning görs på resa

Önskas fler prisuppgifter vänligen kontakta catrine@active-landvetter.se

 

3030-128-234-128-12626-226-12622444240383634

Ansvarig för Active träningsresor:

Catrine Virenhem

e-post: catrine@active-landvetter.se

Här kommer lite bilder från vår resa September 2016

 

 

 

 

Fakta om hotell:

http://www.almiridabay.eu/

Hotellinformation:

Frukostbuffé och trerätters   middag i sex dagar ingår i   ordinarie pris.  • Hotellet har rum för 1 – 5 personer. • Hotellet har totalt 121 rum • Transfertid från Chania flygplats är ca 40 minuter. • Wifi i receptions- och poolområde. (begränsad hastighet) • Cykel- och biluthyrning finns i närheten av hotellet.

Snabbfakta

Bar Ja
Restaurang Ja
Hiss Nej
Rum med kylskåp Ja
   
Pool Ja
Tennisbana Ja
Lokalt centrum 400 m
Avstånd till havet 500 m
Biluthyrning Ja
Antal våningar 2
Air condition Ja
Wifi Ja

 

 

 

 

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
cafeteria2 shake mamma-traning traningsresa2015korsika3
Sociala Medier