18814156_10156298311177907_164397467092776810_n

Träningsresa maj 2019 till Korsika

FULLBOKAD.

Kolla in vår nästa resa till Kroatien i sept-2019.

Datum: v 21 -2019

År 2018 åkte  80 härliga träningsentusiaster med till Korsika i maj. Vi tränade, svettades och hade en underbar vecka tillsammans.

Nu är det klart. Vi åker till Korsika igen på våra mycket uppskattade träningsresor. På vår träningsresa fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

2017

Träningsresan är för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern. Till vardags kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar eller gör annat, du gillar att hålla igång helt enkelt.

Du får 6 dagar med träning, yoga, sol, utflykter och underbar mat. Du kanske vill se resan som en kickstart för att komma igång med din träning eller prova på nya träningsformer. Vill man kanske utmana sig och se hur mycket man kan prestera så finns vi här för att ge det lilla extra. Det kommer att vara instruktörer från oss från Active som åker med och kan stötta och ge dig det just du vill ha.

Här finns även möjlighet att hyra cyklar både för landsväg och mountainbike Man kommer att kunna välja mellan att ha fullt upp eller att bara vara och njuta. Man väljer om man vill åka själv eller ta med någon vän, föräldrar eller/och sina barn. Vi kommer att erbjuda aktiviteter som passar alla oavsett ålder och träningsbakgrund.

Vi erbjuder: 2-3 träningspass/dag Cirkelträning, Bootcamp Gå/Jogga/ Löpning, Vattengymnastik, Styrka, Mage/Core, TRX-träning mm

Dubbelrum ( slottet)                                                   9 935:-
Dubbelrum med havsutsikt  ( slottet)                        10 735:-
Trebäddsrum med havsutsikt  (slottet)                     10 735:-
4- bäddsrum  med balkong (extern byggnad)          10 935:-
Dubbelrummed fransk balkong (extern byggnad)    10 995:-
enkelrumtillägg : 1950:-

 

För dig som är Active medlem samt för dig som rest med oss tidigare ger vi 500 rabatt på ordinarie pris

Önskas fler prisuppgifter vänligen kontakta catrine@active-landvetter.se

Tillval: Avbeställningsskydd: 225 SEK/person

Gäller vid:

1/ Om du eller nära anhörig blir sjuk och ni inte kände till sjukdomen då resan bokades.

2/ Om du avbeställer så fort du eller nära anhörig blivit sjuk. Om du vill chansa på att bli frisk gör du det på egen risk. Sjukdom eller skada måste kunna styrkas med ett giltigt läkarintyg i original (se vidare resevillkoren). Avbokningskostnaden blir då endast en expeditionsavgift. Avbokning utan giltigt skäl enligt ovan gäller regler för avbokning enligt resevillkoren. OBS: Måste läggas till innan första betalning görs på resan.

Bokning och betalning

 

 

Se våra bilder från vår resa i maj 2017:

Bilder från Korsika 2018

Snabbfakta om Napoléon Bonarparte

Hotellinformation:

Frukostbuffé och trerätters   middag (6 dagar) • Hotellet har enkelrum, dubbelrum,   trebäddsrum och fyrbäddsrum. • Hotellet har totalt 136 rum • Transfertid från Calvi är ca 30 minuter. • Transfertid från Bastia är ca 60 minuter. • Wifi på hela hotellet. • Biluthyrning finns på hotellet. • Cykeluthyrning finns 100m från hotellet.

Snabbfakta

Bar Ja
Restaurang Ja
Hiss Ja
Rum med kylskåp Vissa rum
Rum med tv Ja
Pool Ja
Tennisbana Ja
Lokalt centrum 0m
Avstånd till havet 200m
Biluthyrning Ja
Antal våningar 5
Air condition Ja
Wifi Ja

Restips:

Valuta är Euro • Språket är franska • Tidszon är samma som Skandinavien • Invånarna talar generellt inte engelska  • Samma eluttag som i Skandinavien.

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier