Kreta augusti 2018

  

Missa inte vår TRÄNINGS RESA till Kreta 16-24 Augusti

Vi kommer att resa till Langley Resort Almirida Bay Kreta den 16:e augusti 2018.

Du får 6 dagar med träning, sol, utflykter och underbar mat. Du kanske vill se resan som en kickstart för att komma igång med din träning eller prova på nya träningsformer. Vill man kanske utmana sig och se hur mycket man kan prestera så finns vi här för att ge det lilla extra. Det kommer att vara instruktörer från oss från Active som åker med och kan stötta och ge dig det just du vill ha.

Man kommer att kunna välja mellan att ha fullt upp eller att bara vara och njuta. Man väljer om man vill åka själv eller ta med någon vän, föräldrar eller/och sina barn. Vi kommer att erbjuda aktiviteter som passar alla oavsett ålder och träningsbakgrund.

Vi erbjuder: 2-3 träningspass/dag Cirkelträning, Vattengymnastik, Styrka, Mage/Core, TRX-träning mm

Tänk dig en vecka med underbar och utmanande träning och samtidigt med lite vila och relax. I år har vi även satsat lite extra för de som vill ta med hela familjen. Varför inte låta barnen gå i simskola eller träna medan du själv unnar dig det där härliga gruppträningspasset eller en löprunda tillsammans med din partner/vän.  Vi kommer på denna resa nämligen att erbjuda simskola för barn mellan 5-8 år. Mellan fredag-onsdag kl 09:30-11:00 kommer vi erbjuda simskola 30 min  per grupp.Ni anger vid anmälan om ni önskar simskola till ert barn och vilken grupp de skall vara med i.

Varje morgon 07:30 börjar vi med ett gruppträningspass, både för vuxna och barn, 3-4 ggr under veckan kommer vi att ha vattengymnastik i poolen som både vuxna och barn kan deltaga i. Kl 17:00 kommer vi att hålla ett träningspass för barn mellan 5-12 år. Samtidigt kommer vi att hålla ett funktionellt pass för vuxna.

 

 

SNABBFAKTA

TRÄNING

• 2-3 pass per dag
• Du väljer själv hur mycket eller lite du vill träna
• Funktionellträning, yoga, vandring, core, cirkelträning, simning

BOENDE & MAT

• Boende på Langley Resort Almirida Bay
• Frukost och trerätters middag ingår

 

PRISINFORMATION inkl flyg

4 familjerum 2 vuxna 2 barn (0-12) 23 500
3 bäddsrum 2 vuxna 1 barn (2-12) 18 900
Dubbelrum 2 vuxna 14 500
Dubbelrum 1 vuxen 1 barn 11 400
Tillval: Avbeställningsskydd: 225 SEK/person

Gäller vid:

1/ Om du eller nära anhörig blir sjuk och ni inte kände till sjukdomen då resan bokades.

2/ Om du avbeställer så fort du eller nära anhörig blivit sjuk. Om du vill chansa på att bli frisk gör du det på egen risk. Sjukdom eller skada måste kunna styrkas med ett giltigt läkarintyg i original (se vidare resevillkoren). Avbokningskostnaden blir då endast en expeditionsavgift. Avbokning utan giltigt skäl enligt ovan gäller regler för avbokning enligt resevillkoren. OBS: Måste läggas till innan första betalning görs på resan.

Önskas fler prisuppgifter vänligen kontakta catrine@active-landvetter.se

Restider

Avresa från Landvetter
Avgång utresa 2018-08-16 (17:20)
Ankomst återresa 2018-08-24 (00:55)

 

 

 

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
personlig-traning KickOff med delar av bästa personalen idag! ChairDance och Karaoke stod på kvällens schema för oss på Active! Wiihooo! :) #kulpåjobbet #activelandvetter #kickoff2015 personlig_traning-2 smabarnsim
Sociala Medier