Välkommen till vår privatsim

Privatsim är ett bra alternativ för de barn som vill eller behöver lite extra simträning, här finns goda möjligheter att individanpassa simundervisningen. Det kan vara bra om man vill träna lite extra på tekniken eller om man vill träna på sin simning i lugn och ro. Tala om vad ni har för målsättning innan undervisningen startar så att simläraren kan göra en planering utifrån det. Varje tillfälle är 30 min långt och ni bokar in er på de dagar som passar bäst (det behöver inte vara flera veckor i följd). Eftersom ni får mycket mer tid tillsammans med en simlärare brukar man också ofta se snabba resultat.

Simskolan har en facebookgrupp där vi lägger ut all viktig information. Det går bra att besöka sidan även fast ni inte har en egen facebooksida, ni går då in på adressen: www.facebook.com/activesimskola. Ni kan även hålla er uppdaterade på vad som händer i vår simskola genom att titta på vår anslagstavla som sitter på väggen utanför bassängen.

Viktigt att tänka på innan ni startar:

Vi är mycket måna om säkerhet vid vår simskola och är därför tacksamma om ni pratar med era barn om detta innan ni kommer till simskolan. Våra fyra viktigaste regler är:

  1. Alltid lyssna på simläraren
  2. Alltid hålla i räcket när man är i vattnet (om inte simläraren säger något annat)
  3. Alltid ha huvudet ovanför vattenytan (om inte simläraren säger något annat)
  4. Alltid gå lugnt och försiktigt vid poolkanten (halkrisk)

Innan varje simlektion är det också jätteviktigt att barnet duschar kroppen OCH håret. Detta för att minska klorhalten i vattnet. Smuts i vattnet kräver högre klorhalter vilket ökar risken för överkänslighet och allergier, därför ber vi er att vara extra noga med detta.

Lite kuriosa: Det behövs samma klorhalt för 100 rena personer som för en smutsig.

Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss,

Tel, receptionen:031-919600 eller mail: nina.vollhaase@active-landvetter.se

Avbokning skall göras senast 24 timmar innan PT-sim. Vid avbokning närmare inpå lektionen eller om ni uteblir ses lektionen som förbrukad, alternativt kan ett nytt tillfälle erbjudas för 300kr.

Vi hoppas att ni kommer att trivas hos oss!

 Hälsningar Simlärarna

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier