active-slide-babysim

Simning med oss på Active

En aktivitet för de allra minsta. Babyn ska väga minst 4 kg och naveln ska vara läkt för att kunna deltaga. En härlig aktivitet för förälder och barn i varmvattenpool (32°C). Det är 10 barn med en förälder i vattnet i varje grupp.

Småbarnsim »

En aktivitet för barn mellan 1-5 år. Här leker barnen tillsammans med förälder i varmvattenpool (32°C). Tränar på vattenvana och så småningom förbereder de sig för simskolan. Barnen delas in i fem olika åldersgrupper.

Simskola »

I simskolan tränar barnen i vår varmvattenpool (32°C) på de vanligaste simsätten och tar olika simmärken. Det finns tre olika nivåer i vår simskola.

Intensivsim »

Kortare simkurs med mål att förbereda inför simskolestart.

Privatsim »

Individuell simträning med personlig simlärare.

SIMSKOLA & SMÅBARNSIM höst 2019

Vi släpper platserna för hösten 2019 simverksamhet v 12

Inför höstterminen: Simskolan startar v. 34.

Välkomna!

Pris: 1 990 kr.

Inbetald avgift bekräftar din bokning. Vid uppvisande av sjukintyg kan avbokning och återbetalning av kvarvarande lektioner göras mot en avgift på 200:-.

Ångerrätt.
Vi följer lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Tänk på att du har 14 dagars ångerrätt när du bokar din simkurs via vår hemsida. Ångerfristen börjar gälla den dagen du bokar kursen. Om ni vill utnyttja er ångerrätt måste ni meddela oss innan ångerfristen löper ut. Ni kan lämna ett sådant meddelande till oss genom att kontakta info@active-landvetter.se. Efter att ångerfristen löpt ut är er ångerrätt förbrukad.

 

 

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier