anneli-traning2

Personlig träning - PT

Träna med PT i sommar!

Har du svårt att hålla igång träningen under sommaren? Eller vill du komma igång med träningen och vet inte hur du gör? Passa på att toppa formen under sommaren! Träna på semestern då du verkligen har tid! Utnyttja vårt förmånliga sommarerbjudande.
Är du intresserad eller har frågor maila catrine@active-landvetter.se

PT sommar 5 gånger

1) Individuellt  2300 kr 5 ggr

2) Två och två  4000 kr 5 ggr

 

PERSONLIG TRÄNING

Är du nybörjare, överviktig eller har du tränat ett tag? Vill du förändra din livsstil eller ditt träningsupplägg? Våra personliga tränare skapar individuella program och målbilder utifrån dina förutsättningar.

Du kan anlita en välutbildad tränare för att:

·         Rehabilitera en skadad axel/knä/rygg
·         Träna effektivt trots att du har en skada
·         Komma i finare form
·         Behålla eller öka muskelmassa snabbt
·         Minska fettmassan snabbt på ett hälsosamt långsiktigt sätt
·         Få experthjälp inför en större prestation t ex Klassiker, Maraton
·         Våga börja träna
·         Någon ska vänta på dig och ringer dig när du smiter undan

Vi har även ett flertal olika PT grupper med olika inriktningar. Läs nedan.

Prislista

1-gång: 650:-

3-gånger: 1.750:-

5-gånger: 2.800:-

7-gånger: 3.600:-

10-gånger inkl. viktkoll*: 5.200:-

20-gånger inkl. 2x30 min massage: 10.000:-

Gå 2 personer: 1.100:-/tim

Gå 4 personer: 1.750:-/tim

* Viktkoll

Träning, vägning och mätning 1 gång per vecka.

Barn och ungdom (6-15 år)

Gruppkurs 10 veckor. Träning 2 gånger/vecka inkl. viktkoll (min 5 deltagare): 2.700:-.

Individuell kurs 10 veckor. Träning 1 gång/vecka inkl. viktkoll: 3.700:-

Avbokning senast 24 timmar innan PT. Vid avbokning närmare inpå bokning ses denna timma som förbrukad, alternativt kan ett nytt tillfälle erbjudas för 300kr.

PT- Grupper i HÖST 2019

PT Grupp Senior

Under 5 veckor erbjuder vi nu en PT-grupp för seniorer med focus på styrka och rörlighet.
Vi kommer att använda både välbekanta och nya övningar. Till vår hjälp har vi allt från fria vikter, bollar, skivstänger och Kettlebells.
Vårt mål är att du skall känna dig både starkare och rörligare och kanske hitta nya träningskompisar

Start v 34
Pris: Medlem 850:-, icke medlem pris 1200:-Vid frågor kontakta catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp VIKT Nybörjare

För dig som vill förändra ditt liv. Detta är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv. Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är påväg att göra. Viktkampen pågår under 14 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning sker med kroppskompositionsvåg. En mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.Start torsdag v 36 med invägning.

Träning Torsdag kl 17.00 & Lördagar kl 10.30. 2950kr/person. Medlem: 1400 kr.

För uppstart krävs minst 5 deltagare.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

 

PT-grupp VIKT Fortsättare

För dig som redan påbörjat din viktnedgång och känner dig lite tränad och vill utmana och jobba på lite tuffare.  Vi jobbar vidare stegvis med att ändra dina vanor väger dig vid behov och pratar om hur vi kan fortsätta beteendeförändringen så att den blir långvarig och hållbar. Viktkampen pågår under 14 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning sker med kroppskompositionsvåg. En mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen. Start v 36 torsdag.

Träning Torsdag kl 18.00 & Lördagar kl 09.30. 2950 kr/person. Medlem: 1400 kr.

För uppstart krävs minst 5 deltagare.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

 

PT-grupp Stark Mamma

PT-träning varje vecka under 15 veckor (första veckan är uppstart med mätning). Träningen fokuserar på anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap. Det går bra att ta med sitt barn på träningen.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, och vid kursslut.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine.

START:   Tisdag 27/8 09:30-10:15 .  2 950 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 1 400 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem, Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp Kick Start

Gruppen för dig som vill utmanas i din träning, hitta ny inspiration. Fokus ligger på att du ska nå ditt individuella mål genom utmanande och allsidig träning i grupp. Träningen fokuserar på styrka och rörlighetsträning. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start och vid kursslut

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine

Start: Tisdag 27/8  18.30-19.30 8 ggr . 1 560 kr/person. Medlem: 880 kr.

För uppstart krävs minst 6 deltagare.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp Stark kvinna

Ny unik PT-grupp för dig kvinna som är i, eller på väg mot klimakteriet. Vi ger dig konkreta råd kring kost, träning, stress, sömn & hur du kan finna balans dess i mellan.

VARFÖR STARK KVINNA?
Kroppen behöver vila och återhämtning på ett annat sätt än när du var 20 år. Vid 50+ behöver kroppen faktiskt dubbelt så lång återhämtningstid. Östrogenhalterna sjunker när du kommer i klimakteriet och du kan lindra besvären om du tränar och äter hälsosammare.

SMART TRÄNING – Med styrketräning tränar vi upp trötta kontorsryggar och axlar, motverkar benskörhet och vi behöver träna musklerna för att hålla oss funktionella och klara av vardagslivet. Träning aktiverar på ett positivt sätt ditt hormonsystem vilket kan vara ur balans efter 40.

HUR TRÄNAR VI?
Under träningspassen kommer vi att varva styrketräning med konditionsmoment i grupp för att , få upp pulsen, öka styrkan i kroppen samt få igång förbränningen. I en liten grupp om max 8 personer tränar vi med PT under kontrollerade former och med professionell hjälp.

INFORMATION:
NÄR: Tisdagar 19.30-20.30

KURSTART: Vecka 35, pågår under 15 veckor. PRIS: 2950 kr. Medlem 1 400 kr.

Plocka fram träningsskorna, skicka en intresseanmälan till Catrine och ta chansen att knipa en av platserna till denna nya unika kurs. Anmälan: Via receptionen, hemsidan eller till catrine@active-landvetter.se

PT-grupp STYRKA

Gruppen för dig som tränat ett tag och vill utvecklas, Träning i en liten grupp du vill utmanas i din träning, hitta ny inspiration. Vi kör funktionell träning och styrka med focus på att få bättre teknik och därmed bli starkare.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra samt ställa frågor till Catrine.

Mån kl 19.00

Mån kl 20.00

KURSTART: Vecka 35, pågår under 15 veckor. PRIS: 2950 kr. Medlem 1 400:-

Kursen hålls av Catrine Virenhem, för frågor funderingar så maila catrine@active-landvetter.se

PROJEKT 2019:

Vi söker familjer som vill delta i vårt projekt "livsviktig familj" (Barn och ungdomar deltar gratis vuxna 1000 kr). Inför våren 2019.

Nu har vi startat upp höstens projekt och vi har 40 barn, ungdomar, syskon, föräldrar som delar i höstens projekt. Vi kommer att skriva lite på vår facebook sida. Så följ oss gärna där;)

Vi hävdar att man med lite vägledning och hjälp kan ändra sin livsstil på 10 veckor. Är ni lite överviktiga, otränade och känner att ni inget hellre vill än att komma igång med träning och förändra era kostvanor så gör en ansökan till oss. Vi kommer att låta familjer vara med i vårt projekt LIVSVIKTIGT gratis hösten 2018. Det ni behöver göra att att motivera varför just ni skall få chansen att ändra er livsstil och komma igång med nya friska vanor när det gäller kost och träning.

Är ni rätt personer att hjälpa oss att bevisa att man kan få en hälsosam livsstil med hjälp av enkla medel och under relativt kort period? Skicka er ansökan till oss med motivering varför just ni skall få chansen att delta i vårt projekt.(max en A4 sida).

Krav:
Att man helhjärtat ställer upp och genomför programmet i sin helhet.
Att man har träningsskor och träningskläder för inom- och utomhusaktiviteter.

Datum: v 40 -2019 (10 veckor)

Innehåll:
Träning med PT/Leg.Fysioterapeut/Friskvårdsinstruktör i grupp 2 gånger per vecka.
Egenträning hemma och vårt gym. Kostrådgivning, vägning och mätning varannan vecka.

Antagningsbesked v 38-2019.
Skicka din ansökan till anneli@active-landvetter.se

Lycka till!

Läs våra hälsokrönikor här >

 Boka en personlig tränare!

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier