active-traning-slide

Träning - Kroppen älskar rörelse

Våra kroppar är byggda för rörelse. När du rör dig kommer ditt system i gång, som en motor. Det händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Blodcirkulationen ökar och cellerna kan ta upp mer syre. Stresshormonerna minskar vilket avlastar hjärtat och förbättrar både humör och sömn.

Motion är som medicin

Energiförbrukningen ökar och det behövs för att minska bukfettet, om du råkar ha för mycket. Blodsockernivån sjunker och stabiliseras. Motion motverkar en hel rad sjukdomstillstånd: högt blodtryck, övervikt, bukfetma, typ 2-diabetes och blodproppar. Hjärtat pumpar effektivare och det ökade blodflödet stimulerar nybildning av blodkärl. Risken för hjärt- och kärlsjukdomar halveras. Risken för demens, bröstcancer, tjocktarmscancer, artros och depression minskar också. Fysisk aktivitet har så stor betydelse för hälsan att den i många fall kan komplettera eller till och med ersätta läkemedel.

Utbud

För att vi skall hålla igång året om och tycka att det är roligt att träna är det viktigt att det finns utmanande och utvecklande pass. Därför erbjuder Active ett brett utbud av olika träningsformer för såval barn som vuxna. Vill man ha mer eller sätta personliga mål skall man boka in sig till våra licensierade Personliga tränare som hjälper till att nå dit med anpassade program och upplägg.

Läs våra hälsokrönikor här >

Har du frågor kan du alltid kontakta oss direkt. Kontakta oss på Active Landvetter via e-post

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier