Hemsidan har uppdaterats

Hej

Vi har nu i veckan uppdaterat hemsidan, bilder, bildspel och mycket mer för en bättre upplevelse till dig som besökare. Hoppas du gillar det!

Skulle du ha några frågor till oss eller behöver du komma i kontakt med oss kan du alltid ringa till vår växel på 031-91 96 00 eller så du mejla till oss direkt via vårt formulär – Klicka här.

AKTUELLT

 

Kom i form och vikt

AKTUELLT

PROJEKT 2018:

Vi söker familjer som vill delta i vårt projekt “livsviktig familj”.(Barn och ungdomar deltar gratis. För vuxna kostar det 1000 kr).

 

PROJEKT 2018:

Vi söker familjer som vill delta i vårt projekt “livsviktig familj” (Barn och ungdomar deltar gratis vuxna 1000 kr).

 

kost

 

Vi hävdar att man med lite vägledning och hjälp kan ändra sin livsstil på 10 veckor. Är ni lite överviktiga, otränade och känner att ni inget hellre vill än att komma igång med träning och förändra era kostvanor så gör en ansökan till oss. Vi kommer att låta familjer vara med i vårt projekt LIVSVIKTIGT gratis hösten 2018. Det ni behöver göra att att motivera varför just ni skall få chansen att ändra er livsstil och komma igång med nya friska vanor när det gäller kost och träning.

Är ni rätt personer att hjälpa oss att bevisa att man kan få en hälsosam livsstil med hjälp av enkla medel och under relativt kort period? Skicka er ansökan till oss med motivering varför just ni skall få chansen att delta i vårt projekt.(max en A4 sida).

Krav:
Att man helhjärtat ställer upp och genomför programmet i sin helhet.
Att man har träningsskor och träningskläder för inom- och utomhusaktiviteter.

Datum: 10/9-18/11- 2018 (10 veckor)

Innehåll:
Träning med PT/Leg.Fysioterapeut/Friskvårdsinstruktör i grupp 2 gånger per vecka.
Egenträning hemma och vårt gym. Kostrådgivning, vägning och mätning en gång per vecka.

Antagningsbesked 31/8-2018.
Skicka din ansökan till anneli@active-landvetter.se

Lycka till!

 

BEHANDLING HOS OSTEOPAT

Sideroll

Nu erbjuder vi behandling hos osteopat. Boka direkt under fliken behandling.

45 min 650 kr

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad profession för diagnos och behandling av besvär i kroppens rörelseaparat; muskler och leder, och dess stödjande funktioner; blodcirkulation, andningsfunktion, lymfdränage och neurologisk försörjning. Syftet med behandlingen är att återställa nedsatt funktion, minska smärta samt förbättra kroppens förutsättningar för långsiktig fysisk hälsa. Behandlingen utförs med mjuka behagliga metoder i samförstånd med patientenInom osteopatin är helhetstänkandet grundläggande. Det innebär att stor vikt vid diagnos och behandling läggs vid hur kroppens olika delar är länkande och ömsesidigt beroende av varandra. Osteopaten tar alltid hänsyn till individens allmäntillstånd vid valet av behandlingsstrategi och behandlingsteknik.

MEDICINSK YOGA

Mediyoga

Välkomna att boka tid för bedömning hos arbetsterapeut. Tel: 031-919600.

Välkomna!

Ta del av alla våra erbjudanden genom att gilla oss på Facebook och besök gärna vår Instagram

Läs våra hälsokrönikor här >

Har ni frågor kan ni höra av er till oss via vårt formulär under “Kontakta oss“. Ha en riktigt aktiv dag!

Klassbokning

Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider

Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv

personlig-traning reception KickOff med delar av bästa personalen idag! ChairDance och Karaoke stod på kvällens schema för oss på Active! Wiihooo! :) #kulpåjobbet #activelandvetter #kickoff2015 intensivsim

Sociala Medier