PT-Grupper:

PT-grupp VIKT Nybörjare

För dig som vill förändra ditt liv. Detta är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv. Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är påväg att göra. Viktkampen pågår under 14 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning sker med kroppskompositionsvåg. En mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.Start torsdag v 36 med invägning.

Träning Torsdag kl 17.00 & Lördagar kl 10.30. 2950 kr/person. Medlem: 1400 kr.

För uppstart krävs minst 5 deltagare.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

PT-grupp VIKT Fortsättare

För dig som redan påbörjat din viktnedgång och känner dig lite tränad och vill utmana och jobba på lite tuffare.  Vi jobbar vidare stegvis med att ändra dina vanor väger dig vid behov och pratar om hur vi kan fortsätta beteendeförändringen så att den blir långvarig och hållbar. Viktkampen pågår under 14 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning sker med kroppskompositionsvåg. En mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen. Start v 36 torsdag.

Träning Torsdag kl 18.00 & Lördagar kl 09.30. 2950 kr/person. Medlem: 1400 kr.

För uppstart krävs minst 5 deltagare.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

 

PT-grupp Stark Mamma

PT-träning varje vecka under 15 veckor (första veckan är uppstart med mätning). Träningen fokuserar på anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap. Det går bra att ta med sitt barn på träningen.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, och vid kursslut.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine.

START:   Tisdag 27/8 09:30-10:15 .  2 950 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 1 400 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem, Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp Kick Start

Gruppen för dig som vill utmanas i din träning, hitta ny inspiration. Fokus ligger på att du ska nå ditt individuella mål genom utmanande och allsidig träning i grupp. Träningen fokuserar på styrka och rörlighetsträning. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start och vid kursslut

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine

Start: Tisdag 27/8  18.30-19.30 8 ggr . 1 560 kr/person. Medlem: 880 kr.

För uppstart krävs minst 6 deltagare.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp Stark kvinna

Ny unik PT-grupp för dig kvinna som är i, eller på väg mot klimakteriet. Vi ger dig konkreta råd kring kost, träning, stress, sömn & hur du kan finna balans dess i mellan.

VARFÖR STARK KVINNA?
Kroppen behöver vila och återhämtning på ett annat sätt än när du var 20 år. Vid 50+ behöver kroppen faktiskt dubbelt så lång återhämtningstid. Östrogenhalterna sjunker när du kommer i klimakteriet och du kan lindra besvären om du tränar och äter hälsosammare.

SMART TRÄNING – Med styrketräning tränar vi upp trötta kontorsryggar och axlar, motverkar benskörhet och vi behöver träna musklerna för att hålla oss funktionella och klara av vardagslivet. Träning aktiverar på ett positivt sätt ditt hormonsystem vilket kan vara ur balans efter 40.

HUR TRÄNAR VI?
Under träningspassen kommer vi att varva styrketräning med konditionsmoment i grupp för att , få upp pulsen, öka styrkan i kroppen samt få igång förbränningen. I en liten grupp om max 8 personer tränar vi med PT under kontrollerade former och med professionell hjälp.

INFORMATION:
NÄR: Tisdagar 19.30-20.30

KURSTART: Vecka 35, pågår under 15 veckor. PRIS: 2950 kr. Medlem 1 400:-

Plocka fram träningsskorna, skicka en intresseanmälan till Catrine och ta chansen att knipa en av platserna till denna nya unika kurs. Anmälan: Via receptionen, hemsidan eller till catrine@active-landvetter.se

PT Grupp Senior

Under 5 veckor erbjuder vi nu en PT-grupp för seniorer med focus på styrka och rörlighet.
Vi kommer att använda både välbekanta och nya övningar. Till vår hjälp har vi allt från fria vikter, bollar, skivstänger och Kettlebells.
Vårt mål är att du skall känna dig både starkare och rörligare och kanske hitta nya träningskompisar

Start v 34
Pris: Medlem 850:-, icke medlem pris 1200:-Vid frågor kontakta catrine@active-Landvetter.se

 

 

 

 

                Bokning och betalning

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier