PT-Grupper:

PT-grupp VIKT

För dig som vill förändra ditt liv. Detta är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv. Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är påväg att göra. Viktkampen pågår under 10 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning med Kroppskompositions vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.Start söndagen 7/4-2019 . invägning. Träning Torsdag kl 17.30 & Lördagar kl 09.30. 1900 kr/person.  För uppstart krävs minst 5 deltagare.Medlem: 900 kr.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

PT-grupp Boot Camp UTOMHUSTRÄNING

För dig som vill ha tuff och effektiv träning med synliga resultat. Vid 7 svettiga tillfällen tränar ett och samma team stenhårt tillsammans för att nå ert gemensamma mål.  Allt sker i grupp men efter sin egen förmåga. En erfaren PT driver, peppar och pushar dig och ditt team till att kämpa från början till slut på ett inspirerande sätt och med glimten i ögat. Allt du behöver göra är att dyka upp i tid och du kommer få den roligaste och bästa tränings upplevelsen någonsin. Är du redo?

Start: 1/3-2019: 7 tillfällen. Måndag kl 18.30. 1 050 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 450 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

FAKTA: Utomhusträning gör dig gladare

En undersökning visar att man reagerar positivt både fysiskt och psykiskt och blir gladare samt får mer energi om man motionerar utomhus istället för inomhus

Träning ute i det fria:

* Gör dig gladare

* Ger dig mer ork och energi

* Verkar avstressande

* Motverkar ilska

 

PT-grupp Kick Start

Gruppen för dig som vill utmanas i din träning, hitta ny inspiration. Fokus ligger på att du ska nå ditt individuella mål genom utmanande och allsidig träning i grupp. Träningen fokuserar på styrka och rörlighetsträning. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start och vid kursslut

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine

Start: Tisdag 19/2 kl 19:30-20:30 uppehåll v 16. 1 650 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 650 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

PT-grupp Stark Mamma

PT-träning varje vecka under 10 veckor (första veckan är uppstart med mätning). Träningen fokuserar på anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap. Det går bra att ta med sitt barn på träningen.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, och vid kursslut.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine.

Start:  Tisdag 19/2 10:00- 10:45 uppehåll v 16. 1 650 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 650 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem, Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

                Bokning och betalning

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier