active-traning-slide

Kurser

Välkommen att boka dig på någon eller några av våra kurser. Vi har flera olika typer av kurser. Läs mer om våra kurser genom att klicka på någon av länkarna under här. Har du frågor kan du alltid kontakta oss direkt via info@active-landvetter.se eller ringa oss på 031-91 96 00.

PT-Grupper:

PT-grupp VIKT

För dig som vill förändra ditt liv. Detta är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv. Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är påväg att göra. Viktkampen pågår under 10 veckor där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av max 10 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka. Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.Start 17/1-2019 . Torsdag kl 17.30 & Lördagar kl 09.30. 1900 kr/person.  För uppstart krävs minst 5 deltagare.Medlem: 900 kr.

Kursen hålls av Anneli Virenhem. Vid frågor eller funderingar maila: anneli@active-landvetter.se

 

PT-grupp STYRKA 

Gruppen för dig som tränat ett tag och vill utvecklas, Träning i en liten grupp du vill utmanas i din träning, hitta ny inspiration. Vi kör funktionell träning och styrka med focus på att få bättre teknik och därmed bli starkare.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra samt ställa frågor till Catrine

Start: 15/1-2019. 10 tillfällen. tisdag kl 19.45. 1 500kr/person. För uppstart krävs minst 5 deltagare, Medlem: 600 kr. Uppehåll v.7.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

 

PT-grupp Boot Camp UTOMHUSTRÄNING

För dig som vill ha tuff och effektiv träning med synliga resultat. Vid 7 svettiga tillfällen tränar ett och samma team stenhårt tillsammans för att nå ert gemensamma mål.  Allt sker i grupp men efter sin egen förmåga. En erfaren PT driver, peppar och pushar dig och ditt team till att kämpa från början till slut på ett inspirerande sätt och med glimten i ögat. Allt du behöver göra är att dyka upp i tid och du kommer få den roligaste och bästa tränings upplevelsen någonsin. Är du redo?

Start: 1/4-2019: 7 tillfällen. Måndag kl 18.30. 1 050 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 450 kr.

Kursen hålls av Catrine Virenhem. Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

FAKTA: Utomhusträning gör dig gladare

En undersökning visar att man reagerar positivt både fysiskt och psykiskt och blir gladare samt får mer energi om man motionerar utomhus istället för inomhus

Träning ute i det fria:

* Gör dig gladare

* Ger dig mer ork och energi

* Verkar avstressande

* Motverkar ilska

PT-grupp Stark Mamma

PT-träning varje vecka under 10 veckor (första veckan är uppstart med mätning). Träningen fokuserar på anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap. Det går bra att ta med sitt barn på träningen.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, och vid kursslut.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Catrine.

Start: 15/1-2019: 10 tillfällen. tisdag kl 10:00-10:45. 1 650 kr/person. För uppstart krävs minst 6 deltagare, Medlem: 650 kr. Uppehåll v.7.

Kursen hålls av Catrine Virenhem, Vid frågor funderingar maila catrine@active-landvetter.se

Vattengymnastik Aqua

Kom i form med vattengymnastik och ha roligt samtidigt som du tränar.  Pris 10 kort  950 kr. Endast öppna grupper finns att tillgå. Se Gruppträningsschema. Kotakta oss för mer information.

Kom i form & Vikt »

Kroppen älskar rörelse. Vill du förändra ditt liv, känner att du rör på dig för lite och har dåliga kostvanor kan vi hjälpa dig att komma igång med en livsstilsförändring. Är du överviktig är det viktigt att du börjar ta ansvar för din hälsa. Vi träffas och skapar individuella program och målbilder, kommer igång med träning, väger och mäter en gång per vecka. Din kropp - Ditt Ansvar.

Medicinsk Yoga - Artrosskola - Stresshantering & Balans i vardagen - Fysiogrupp bassäng-Cykel & Styrka

Vi har många olika kurser som passar de flesta. Hör av dig och för mer information om våra rehab-kurser kontakta receptionen.

Seniorträning

Anpassade träningspass för seniorer. Vi fokuserar på styrka, balans och kondition. För mer information kontakta receptionen.

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier