active-traning-slide

Kurser

Välkommen att boka dig på någon eller några av våra kurser. Vi har flera olika typer av kurser. Läs mer om våra kurser genom att klicka på någon av länkarna under här. Har du frågor kan du alltid kontakta oss direkt via info@active-landvetter.se eller ringa oss på 031-91 96 00.

PT-Grupper: ( Se under flik PT grupper)

Vattengymnastik Aqua

Kom i form med vattengymnastik och ha roligt samtidigt som du tränar.  Pris 10 kort  950 kr. Endast öppna grupper finns att tillgå. Se Gruppträningsschema. Kotakta oss för mer information.

Kom i form & Vikt »

Kroppen älskar rörelse. Vill du förändra ditt liv, känner att du rör på dig för lite och har dåliga kostvanor kan vi hjälpa dig att komma igång med en livsstilsförändring. Är du överviktig är det viktigt att du börjar ta ansvar för din hälsa. Vi träffas och skapar individuella program och målbilder, kommer igång med träning, väger och mäter en gång per vecka. Din kropp - Ditt Ansvar.

Medicinsk Yoga - Artrosskola - Stresshantering & Balans i vardagen - Fysiogrupp bassäng-Cykel & Styrka

Vi har många olika kurser som passar de flesta. Hör av dig och för mer information om våra rehab-kurser kontakta receptionen.

Seniorträning

Anpassade träningspass för seniorer. Vi fokuserar på styrka, balans och kondition. För mer information kontakta receptionen.

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier