Jobba hos oss

Jobba hos oss på Active

Vill du jobba hos oss på Active? Du kan enkelt se de tjänster som vi har ute nedanför och du kan alltid skicka in ditt CV, personligt brev och foto till oss via vårt formulär på hemsidan. Skicka in ditt CV >>

Extra personal i vår receptionist :

Är du vår nya receptionist? Vi säker dig som som brinner för kundservice och kan jobba helger och sena kvällar. Sporadiska timmar. Viss vana av reception arbete är önskvärd. Har du friskvårdsintresse är det av stort värde. Intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss!

Leg. Sjukgymnast (Fysioterapeut):

Är du vår nya medarbetare? Vi söker dig som jobbat några år inom primärvård och kanske hunnit specialisera dig inom något område. Intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss!

Vattengymnastikinstruktör :

Är du vår nya vattengymnastikinstruktör? Vi säker dig som jobbat som instruktör några år eller dig som vill utbilda dig hos oss. Intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss!

Simlärare :

Älskar du att jobba med barn är du kanske vår nya simlärare? Vi säker dig som jobbat som vill utbilda dig till simlärare. Vi erbjuder dig utbildning och du blir kvalificerad enligt Svenska Simsällskapets riktlinjer. Intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss!

Är du vår nya yogalärare?  Intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss!

 

 

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier