om oss på active landvetter

Välkommen till Active

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud och våra tjänster. Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Medarbetaren på Active arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med sina patienter och kunder för att nå bästa möjliga resultat.

Vi finns här för dig, din familj, ditt företag eller din förening och erbjuder aktiviteter och tjänster anpassat från baby till senior.

Vi erbjuder ett stor och härligt kursutbud inom Rehab. Såsom Medicinsk Yoga, Mindfulness, Bålstabilitetsträning, Stresshantering och även Rehab- och anpassad Gravidträning i varmvattenpool (Endast i Landvetter). Inom friskvården finner man ett stort utbud av aktiviteter från barn till senior. Vi kan erbjuda hög- till lågintensiva pass anpassade för den som är träningsvan till den som är påväg att komma igång.

Våra Träningsresor till Korsika är populära och i år åkte vi till Korsika igen i maj. En helt fantastisk resa med 67 deltagare som svettades, skrattade och tränade i en vecka med oss. Senare i höst kommer vi att ha en träningsweekend. Håll ögonen öppna och häng med på en härlig helg med oss.

Vi har även en mycket omtyckt Rehabmottagning i City på Kungsgatan 15 och i Kinna i Sätra gränd. Här erbjuder vi fysioterapi & arbetsterapi. Högkostnadsskydd gäller och det finns inget remisskrav för att söka vård hos oss.

Vi hälsar alla välkomna till oss på Active vi finns här för dig var du än befinner dig i livet.

FÖRETAGSINFORMATION.

Med vänlig hälsning
Anneli Virenhem
VD/Ägare
Active Landvetter AB

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception barnpassning traningsresa2015 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier