behandling och massage

Efter ett tufft träningspass eller en arbetsvecka kan det vara skönt att bli omhändertagen och ompysslad.

 

Behandling hos massör

Svensk klassisk/Bindvävsmassage/Triggerpunktsbehandling

Töjningar individuellt anpassat vid behov

50 min                           550 kr

30 min                           350 kr

Behandling hos osteopat

45 min                           650 kr

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad profession för diagnos och behandling av besvär i kroppens rörelseaparat; muskler och leder, och dess stödjande funktioner; blodcirkulation, andningsfunktion, lymfdränage och neurologisk försörjning. Syftet med behandlingen är att återställa nedsatt funktion, minska smärta samt förbättra kroppens förutsättningar för långsiktig fysisk hälsa. Behandlingen utförs med mjuka behagliga metoder i samförstånd med patienten.

Inom osteopatin är helhetstänkandet grundläggande. Det innebär att stor vikt vid diagnos och behandling läggs vid hur kroppens olika delar är länkande och ömsesidigt beroende av varandra. Osteopaten tar alltid hänsyn till individens allmäntillstånd vid valet av behandlingsstrategi och behandlingsteknik.

 

Kvalitetstid med vännerna

Hyr vår pool/träningssal och njut en stund i goda vänners lag. Lägg till en träningstimma med någon av våra instruktörer och vi bjuder er en härlig upplevelse.

Bokning

Klassbokning
Boka din plats på något av våra gruppträningspass.

Öppettider
Du kan se våra öppettider här!

Bildarkiv
reception KickOff med delar av bästa personalen idag! ChairDance och Karaoke stod på kvällens schema för oss på Active! Wiihooo! :) #kulpåjobbet #activelandvetter #kickoff2015 personlig_traning-2 traningsresa2015korsika3
Sociala Medier